lördag 8 mars 2014

mer att ta tag i

Turen har kommit till innerdörrarna...
...här har dörrarna slagit i varandra och handtagen gjort stora hål. Ja, men då kan man ju alltid prova att liksom göra ett brevinkast i dem då, karva och bända lite mer tyckte förra ägarna... Vilken vansinnig idé! Hu!

Det här har varit något vi bara inte orkat ta tag i i huset förrän nu. Ska man köpa nya dörrar? Eller laga? Men alla dörrar är i olika storlek och inte standard från 2000talet direkt...Nu spacklas det, målas och köps såna där "pinnar" man monterar upp på dörrarna för att de inte ska slå i och göra nya hål. En dag kanske vi kan få upp handtag som går att stänga dörrarna med också, inte bara slå igen dem, haha!

Det har varit samma problem på båda våningarna, och det fanns mellan 6 och åtta dörrar på varje våning. Vi har tagit bort några av dörrarna och genast kommer mer ljus in, ger friare ytor och fler väggar, ja för annars stod det ju bara öppna dörrar mot alla väggar eller för den delen rakt ut i "korridoren" för alla går inte att ställa upp helt. 

Men nu är det ett minne blott! Idag bjuder jag på klagobilder, en del trasigt, en del under renovering...Hur det blev visas en annan dag, när dörrar och handtag är på plats!


1 kommentar:

  1. Den ständiga renoveringen..., som alltid finns med gamla hus. Kan var både jobbigt och roligt. Jag håller mig hellre i trädgården och grejar där! Ha en fin helg.

    Kram Louise

    SvaraRadera